ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Национална и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски “- Скопје

 

За корисници

Што треба да знаете и да направите за да ги користите фондовите и услугите на Библиотеката

Повеќе...

 

За библиотекари

Обуки и стручна помош, стандарди и други документи за унапредување на вашата дејност

Повеќе...

 

За издавачи

Откријте зошто вашите изданија треба да содржат CIP, ISBN, ISSN, ISMN, и други информации

Повеќе...

Продажба на книги и останато

 

Продажба на книги и останато  

Продажба на книги, Центар за конференци и студии, конзервација и реставрација на хартија и пергамент

Повеќе...

Имаме чест да ве поканиме на изложбата на дизајнирани предмети инспирирани од орнаментиката во словенски ракописи 13 - 17 век од Археографската збирка на НУБ „Св. Климент Охридски“,
20. 12 четврток, во 12 часот.

На денешен ден

Починал Хајнрих Бел - германски писател и Нобелов лауреат.

COBIB.MK: „Погледите на еден кловн“.

Контакт

 
Бул. „Гоце Делчев“ бр. 6, пошт. фах 566
Скопје
Република Македонија
 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
+389 2 3115 177
 
+389 2 3226 846
Joomla3 Appliance - Powered by TurnKey Linux